ZORGELOOS TRANSPORT. ZO WILT U ZAKEN DOEN.

Bestemming bereikt

Wat de bestemming van uw zending ook is: logistiek zien wij nooit problemen, eerder uitdagingen. Over weg of over water: wij helpen u graag bij een zo efficiƫnt mogelijk transport, inclusief het afhandelen van het bijbehorende papierwerk en douaneformaliteiten. Door onze goede contacten met diverse koelhuizen, transportbedrijven en andere leveranciers slagen we hier altijd in. Elke order opnieuw!

Transportroute

Voor onze logistieke dienstverlening zijn flexibiliteit en efficiency onze sleutelwoorden. Gaat het om groepage voor kleinere hoeveelheden of volle auto’s naar Europese bestemmingen? Containerverladingen naar de havens van Rotterdam of Antwerpen? Of transporten met als eindbestemming (West-)Afrika of andere overzeese gebieden? In alle gevallen begint onze service bij de orderbevestiging waaruit duidelijk wordt wat de productspecificaties zijn. Of er wordt afgehaald dan wel aangeleverd. En tegen welke condities.

Certificaten en douane

Onze shipping-afdeling checkt de concrete afhaal- of levertijden en welke documenten nodig zijn voor verlading, zoals het gezondheids- en oorsprongscertificaat en de CMR/vrachtbrief. Alles wordt minutieus gepland en ook een eventuele inspectie en de douaneformaliteiten regelen we. Daarnaast bevestigen we alles naar de betrokkenen in de logistieke keten.

En niet minder belangrijk: we weten welke eisen het ontvangende land stelt. De wijzigingen hierin volgen we op de voet, zodat u altijd kunt vertrouwen op een probleemloos transport.

Buiten de EU

Bij export buiten de Europese Unie maken we de oorsprongscertificaten en douaneprocedures in orde. En we weten welke eisen het ontvangende land stelt. De wijzigingen hierin volgen we op de voet, zodat u altijd kunt vertrouwen op een probleemloos transport.

Anders denken

Daag ons uit en wij laden binnen vijf minuten uw bestelde producten in een vrachtauto om ze vervolgens te vervoeren naar de plaats van bestemming. Krijgt u plotseling een bepaalde auto of container niet gevuld? Dan leveren wij de producten in overleg om de auto of container alsnog te vullen. Inventief zijn, is een mentaliteit. Als we kosten voor u kunnen besparen of u kunnen helpen, doen we dat. Direct.