PRECISIE TELT. VAN PLUIMVLEEVLEES TOT PAPIERWERK

Korte lijnen

Smink Food is een écht familiebedrijf. Voor u heeft dat de nodige voordelen, zoals het werken met een vast en klein team. Hierdoor is onze betrokkenheid bij u als klant of leverancier groot. Persoonlijk zakendoen, snel en accuraat handelen: wij vinden het belangrijk! Kansen zijn er om benut te worden. Iedereen binnen ons bedrijf weet wat er speelt. We beantwoorden uw vragen direct, ook als uw vaste contactpersoon een keer niet aanwezig is. Op ons kunt u rekenen.

Groot handelsnetwerk

Sinds 1986 zijn we actief in de im- en export van vlees. We weten wat er te koop is. Door onze jarenlange ervaring hebben we een wijdvertakt handelsnetwerk opgebouwd in heel Europa en West-Afrika. We zijn financieel sterk en beschikken over jarenlange ervaring in pluimveevlees-, varkens- en halal-producten.

Meedenkers van huis uit

Zoekt u een handelspartner met jarenlange ervaring in deze specifieke branche? Eén die levert met een hoog serviceniveau en tegen concurrerende prijzen? Maar vooral één die niet alleen uw order afhandelt, en die ook écht met u meedenkt over de benodigde (export)documenten?

Smink Food is op vele markten thuis en heeft alle connecties.